Prima schiţă cu Mercedes Benz A-Class apare pe internet

Micul Mercedes Benz Clasa A va renunţa la ideea de platformă tip sandwich şi va deveni o maşină mai convenţională, pentru a rivaliza în mod direct cu BMW Seria 1. Iată prima schiţă oficială a viitorului Mercedes Benz A-Class.

Prima schiţă cu Mercedes Benz A-Class apare pe internet Prima schiţă cu Mercedes Benz A-Class apare pe internet

Despre Mercedes Benz A-Class putem spune că a fost un pas curajos pentru germani, dar, după două generaţii, oficialii au ajuns la concluzia că numele poate rămâne, dar conceptul maşinii trebuie schimbat. Prin urmare, la revedere structură tip sandwich a caroseriei şi un caracter practic impresionant pentru mini-monovolumul de 3,8 metri.

Noua generaţie Mercedes Benz A-Class va reprezenta o reîntoarcere la un stil mai convenţional, urmând a fi un model de clasă compactă menit a rivaliza în mod direct cu viitorul BMW Seria 1. Din informaţiile de până acum, maşina va fi prefigurată de un concept de hatchback în 3 uşi, care va apărea la Salonul Auto Shanghai 2011.

Cei de la Mercedes Benz chiar au dat publicităţii prima schiţă oficială cu această maşină, care nu face altceva decât să ne stârnească interesul pentru noua familie din gama constructorului german. Sunt evidente liniile inspirate de conceptul Mercedes Benz F800, precum şi faptul că targetul va fi în mod clar publicul tânăr.

Ultimele zvonuri afirmă că micul A-Class va beneficia şi de o versiune semnată AMG, cu un motor turbo de 2,0 litri şi 325 CP - probabil în ideea de a oferi un concurent pe măsură bombei BMW Seria 1 M. Mai multe detalii, însă, despre noul Mercedes Benz A-Class vom afla în următoarele luni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.