Prima schiţă oficială a noului Jaguar E-Type

Cu doar câteva săptamâni înaintea Salonului Auto de la Frankfurt 2011, cei de la Jaguar ne prezintă prima schiţă oficială a noului Jaguar E-Type, sau mai bine zis a conceptului C-X16.

Prima schiţă oficială a noului Jaguar E-Type Prima schiţă oficială a noului Jaguar E-Type

Jaguar va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt 2011 conceptul care prefigurează noul E-Type, dar până la prezentarea maşinii, producătorul face publică prima schiţă oficială.

Sub numele de C-X16 Concept, noul Jaguar E-Type va debuta sub reflectoarele salonului din Frankfurt. Nu este nici cea mai mică îndoială că designerii şi-au adus aminte de formele de odinioară a modelelor Jaguar, în special ale E-Type-ului. Din schiţă putem să observăm că cei însărcinaţi cu desenarea acestui nou model au combinat actuala imagine de marcă cu tradiţia şi istoria mărci Jaguar.

Jaguar nu a făcut nici o precizare asupra modului în care conceptul, sau produsul de serie, vor fi propulsate, dar ne putem aştepta ca producătorul de maşini să prezinte o nouă paletă de propulsoare V6.

Mai multe informaţii vor fi făcute publice cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.