Prima schiţă oficială cu Hyundai i40 Sedan

La Salonul Auto Barcelona, de la jumătatea lunii mai, coreenii vor prezenta în premieră mondială versiunea sedan a modelului de clasă medie Hyundai i40. Iată prima schiţă-teaser a acestui nou model.

Prima schiţă oficială cu Hyundai i40 Sedan Prima schiţă oficială cu Hyundai i40 Sedan

După ce coreenii au bulversat lumea prin coupe-ul în 4 uşi Hyundai Sonata (care, pentru moment, nu este adus oficial în Europa), s-au hotărât să atace clasa medie cu noul Hyundai i40, care, mai întâi, a fost inaugurat în versiunea de caroserie break. Acum, însă, a venit rândul versiunii Hyundai i40 Sedan să fie prezentată oficial.

Până la momentul culminant al inaugurării de la Salonul Auto Barcelona 2011, la jumătatea lunii mai, coreenii ne oferă un mic preview, printr-o schiţă oficială. Care reuşeşte să ne ofere o imagine destul de clară a noului model, mai ales că este vorba chiar de partea dorsală, care diferenţiază această variantă de i40 Wagon.

La fel ca breakul, Hyundai i40 Sedan este conceput la centrul de cercetare şi dezvoltare Hyundai din Russelsheim, adoptând noul limbaj de design "sculptură fluidă". De altfel, pentru un ochi neantrenat, va fi foarte uşor de făcut confuzia între Hyundai i40 Sedan şi modelul inferior Hyundai Elantra.

Hyundai i40 Sedan va oferi un interior foarte spaţios, având un ampatament de 2,77 metri şi dimensiunile cele mai generoase din clasa sa pentru cap, umeri şi picioare. Coreenii ne atrag atenţia asupra înaltului standard de calitate aplicat noului model, care promite să rivalizeze chiar cu modele premium, deşi gama de preţuri se anunţă foarte avantajoasă.

Principalii concurenţi de pe piaţa europeană pentru Hyundai i40 vor fi Ford Mondeo, Mazda6, Opel Insignia, Peugeot 508, Renault Laguna şi Latitude, Toyota Avensis sau Volkswagen Passat. Faţă de toate acestea, noul Hyundai i40 se anunţă ca o prezenţă spectaculoasă din punct de vedere al designului, rămânând să convingă publicul prin motorizări şi caracteristici dinamice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.