Prima spălătorie automotă de motociclete

Cu toate că nu arată ca o maşină de spălat în sensul clasic, această spălătorie este automată şi este detinată motocicletelor.

Prima spălătorie automotă de motociclete Prima spălătorie automotă de motociclete

Moto Express Wash - jeturi de apăDenumită, în mod evident, "Moto Express Wash", spălătoria nu are nevoie de niciun angajat pentru a spăla motocicletele. Datorită tehnologiei automate de care benficiază spălătoria este un robot de spălat motociclete, sau o maşină de spălat, dacă preferaţi să-i spuneţi aşa. Singurul lucru pe care vor trebui să îl facă viitorii clienţi va fi să se dea jos de pe motocicletă, să o fixeze pe o bandă rulantă şi apoi să îşi lase motocicleta să fie "înghiţită" de spălătoria automată.

Sistemul spălătoriei este unul simplu: jeturi de apă şi un uscător foarte puternic. În atenţia proprietarilor de motociclete mai vechi: pentru a proteja circuitele electrice metoda ideală pentru a spăla motocicleta rămâne tot laveta înmuiată în apă. De fapt metoda clasică va fi bună mult timp înainte chiar şi pentru motocicletele noi pentru că singura spălătorie automată de motociclete se afla în SUA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.