Prima victorie pentru Dacia Lodgy, alături de Alain Prost

Etapa din Andora a Trofeului Andros a fost marcată de victoria Daciei Lodgy, înregistrată în cea de-a doua zi a competiţiei, cu celebrul pilot francez la volan.

Prima victorie pentru Dacia Lodgy, alături de Alain Prost Prima victorie pentru Dacia Lodgy, alături de Alain Prost

Dacia Lodgy calcă pe urmele lui Duster, la Trofeul Andros. După ce în etapa de debut a prins podiumul, datorită locului trei obţinut de pilotul francez Evens Stievenart, Lodgy a ajuns, la finalul curselor desfăşurate în Andorra, pe locul doi în clasamentul general.

Mai mult, în cea de-a doua finală Elite Sup II, Alain Prost s-a clasat pe primul loc, devansându-i pe Olivier Panis, pe Skoda Fabia, şi A. Dubourg, pe Renult Clio 3. Alain Prost a obţinut, la volanul Daciei Lodgy, un timp de 4 m 47,522s, acumulând 20 de puncte.

Chiar dacă în prima confruntare Elite Sup II, pilotul francez nu a reuşit decât o clasare pe locul 7, aceasta fiind câştigată de B. Riviere, pe Skoda Fabia, Prost a reuşit să se claseze, în clasamentul final al competiţiei din Andorra, pe locul 2.

Primul loc a fost adjudecat de Jean-Phillippe Dayraut, pentru ca cea de-a treia poziţie să-i revină lui Olivier Panis. Astfel, punctajul totalizat de Alain Prost pentru Team Dacia este de 293 de puncte. Următoarea etapă a trofeului Andros urmează să se desfăşoare în staţiunea franceză Alpe d'Huez.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.