Primăria Bucureşti donează autobuze folosite unei ţări vecine

Ele au ajuns ieri în ...

Primăria Bucureşti donează autobuze folosite unei ţări vecine Primăria Bucureşti donează autobuze folosite unei ţări vecine

Începând de săptămâna viitoare, două autobuze donate de Primăria Bucureşti vor circula pe drumurile din Chişinău.

Şeful interimar al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Vitalie Butucel, a declarat pentru Adevărul că unităţile de transport au o capacitate de îmbarcare de 100 de persoane. Acestea sunt dotate cu aparate de aer condiţionat şi rampă pentru cărucioare.

Chiar dacă autobuzele sunt fabricate în 2006, şi au circulat pe străzile din Bucureşti, ele vor mai putea fi exploatate o perioadă de două ori mai mare decât până acum.

Ele au ajuns ieri în Chişinău şi urmează să fie înmatriculate după ce vor trece procedurile de vămuire. 

Vitalie Butucel mai spune că aceste două autobuze Mercedes se vor adapta perfect traficului din Chişinău.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.