Primăria Capitalei nu are un termen de finalizare pentru proiectul drumul expres până la A1

Autor: Mediafax 29 aug. 2018 Știri auto
Primăria Capitalei nu are un termen de finalizare pentru proiectul drumul expres până la A1

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, miercuri, care este stadiul principalelor proiecte de infrastructură din oraş, şi a început prezentarea cu proiectul ce prevede un pod peste Dâmboviţa şi un drum expres până la A1, proiect pentru care nu este stabilită nici acum o dată de finalizare.

„Încep această prezentare cu cel mai complex proiect care se află în construcţie în Capitală, şi mă refer la Străpungerea Ciurel. Ştiţi că trebuia terminat acum patru ani. Când l-am preluat, era realizat 13 la sută. Un procent nesatisfăcător, proiectul era şi complet blocat. Proiectul iniţial era realizat greşit, nu se luaseră în calcul anumite lucruri. S-au făcut eforturi pentru recuperarea întârzierilor. În privinţa nodului rutier, podul este realizat 90 la sută, iar întregul tronson 70 la sută. Este un real progres. (…) Până la finalul anului viitor, acest obiectiv va fi realizat”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Edilul a vorbit şi despre partea a doua a acestui proiect, respectiv drumul expres până la A1, însă nu a menţionat şi o dată a finalizării proiectului.

„În ceea ce priveşte Autostrada A1, ar trebui să expropriem 200 de imobile, multe dintre ele construite în ultimii ani. Efortul bugetar este imens şi vor fi şi nemulţumiti din partea cetăţenilor care şi-au construit acolo clădiri. Ţinând cont de asta, am redesenat traseul de expropriere, astfel că am ajuns la 20 de imobile ce trebuie demolate”, a mai declarat Firea, care a precizat că în prezent nu există un PUZ pentru drumul expres ce trebuie să treacă pe lângă Lacul Morii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide