Primăria vrea să ridice maşinile parcate ilegal

Primăria vrea să ridice maşinile parcate ilegal

Autor: Mediafax acum 11 ani Știri

Municipalitatea vrea ca Administraţia Străzilor să ridice maşinile parcate neregulamentar, pentru recuperarea lor proprietarii urmând să plătească 700 de lei pentru operaţiunile de ridicare, transport şi depozitare pentru 24 de ore, potrivit unui proiect de hotărâre supus dezbaterii publice. Proiectul de hotărâre prevede ridicarea maşinilor sau remorcilor staţionate neregulamentar pe arterele Capitalei, precum şi a autovehiculelor staţionate care desfăşoară activităţi de transport persoane fără a avea autorizare de la Primăria Capitalei.

Potrivit proiectului, activitatea de ridicare şi depozitare a tuturor autovehiculelor staţionate neregulamentar va fi efectuată de Administraţia Străzilor. "Activitatea de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a acestora se va organiza şi efectua prin Administraţia Străzilor, denumită în continuare operator", se prevede în articolul 7 al proiectului de hotărâre.

Tariful pentru ridicarea unui autovehicul sau a unei remorci este de 200 de lei, transportul acestora fiind tot 200 de lei, în timp ce depozitarea pentru 24 de ore costă 300 de lei. Aceste tarife sunt calculate pe intervale de 24 de ore nefracţionat, conform proiectului. Mai multe puteţi citi aici.Comentarii
Inchide