Hot  Primarul capitalei atacă firmele "hingherilor de maşini"

Primăria capitalei pune, în sfârşit, piciorul în prag şi acuză firmele care ridică maşinile parcate neregulamentar că sunt ilegale. Totuşi, cum rămâne cu locurile de parcare?

Primarul capitalei atacă firmele "hingherilor de maşini" Primarul capitalei atacă firmele "hingherilor de maşini"

În urma înmulţirii plângerilor proprietarilor de maşini ridicate de firmele "hingherilor de maşini", dar şi din cauză că apar din ce în ce mai mulţi care câştigă procese intentate acestora, primăria capitalei a decis să pună capăt acţiunilor binecunoscutelor maşini-caracatiţă, care ridică maşinile parcate neregulamentar.

Astfel, la finalul acestei săptămâni, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul capitalei urmează să anunţe oficial că firmele "hingherilor de maşini" vor deveni ilegale, urmând a primi amenzi usturătoare.

Proprietarii acestor firme au început deja un demers împotriva deciziei primăriei, susţinând că acţionează conform legii şi au şi sprijinul poliţiei rutiere.

Pe de altă parte, primăria acuză mafia parcărilor că lucrează împreună cu firmele "hingherilor de maşini", primarul având de gând "să desfiinţeze această reţea mafiotă care efectiv parazitează Bucureştiul şi fură cu nesimţire banii noştri".

Sperăm să aflăm şi planuri concrete pentru viitoarele parcări din Bucureşti, deşi, pe fondul crizei, acest lucru este puţin probabil să se întâmple prea curând. Totuşi, din surse neoficiale aflăm că sunt în disucţie atrageri de fonduri europene pentru parcări moderne în capitală, care ar urma să decongestioneze traficul, iar taxele percepute vor fi utilizate pentru noi amenajări rutiere.

Mai multe despre acest subiect incendiar, mâine. Rămâneţi pe promotor.ro!

Credeţi că va reuşi primăria să desfiinţeze firmele "hingherilor de maşini"?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.