Primarul din Bistriţa le-a pregătit şoferilor ţepe în sensuri giratorii! Pentru panseluţe...

Primăria din Bistriţa a dorit să protejeze panseluţele din sensurile giratorii printr-o metodă ingenioasă: au instalat ţepe metalice pe marginile acestora, pentru a-i obliga pe şoferii de camioane să nu mai scurteze drumul trecând cu roţile peste panseluţe. Rezultatul nu a fost cel scontat...

Primarul din Bistriţa le-a pregătit şoferilor ţepe în sensuri giratorii! Pentru panseluţe... Primarul din Bistriţa le-a pregătit şoferilor ţepe în sensuri giratorii! Pentru panseluţe...

Ce nu face primarul din Bistriţa pentru a-şi apăra panseluţele din sensurile giratorii? Neam din neamul lui Dracula, omul a găsit soluţia supremă: „plantarea” de ţepe metalice care să înconjoare şi să protejeze astfel spaţiile verzi de roţile camionagiilor prea grăbiţi pentru a aborda cum se cuvine sensurile giratorii.

Problema a fost de mult rezolvată în alte oraşe, prin sensuri giratorii gândite în trepte, care protejează foarte bine centrul cu spaţiu verde, dar autorităţile locale din Bistriţa au hotărât că e mai bine să se întoarcă în timp pe vremea lui Ţepeş şi să tragă în ţeapă şoferii neatenţi. Nu s-au gândit că astfel pun în pericol de moarte bicicliştii sau motocicliştii, şi nici că pagubele pe care le-ar putea genera maşinilor sunt cu mult mai mari decât cele trei panseluţe care ar trebui replantate (dacă nu ar aplica, totuşi, soluţiile deja adoptate în alte părţi, cum spuneam).

Vouă cum vi se pare ideea primarului din Bistriţa?

Via: Stirile ProTV

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.