Primarul din Vilnius a rezolvat problema parcărilor ilegale

Primarul din capitala Lituaniei recurge la măsuri extreme pentru a convinge proprietarii bogaţi să nu mai parcheze în zone interzise.

Arturas Zuokas, primarul oraşului Vilnius, s-a urcat într-un TAB - transportor amfibiu blindat, şi a distrus un Mercedes-Benz S Klass W140 parcat pe pista de biciclete. Evident totul a fost regizat şi face parte dintr-o campanie de convingere a opiniei publice, în special a bogaţilor ignoranţi, că legea trebuie respectată. Acum a fost doar o cascadorie regizată, dar în viitor nu se ştie dacă primarul va mai regiza o astfel de cascadorie sau o să acţioneze. Ceva îmi spune că o astfel de campanie ar prinde bine şi la noi. Probabil că se pot înmatricula câteva TBA-uri la primărie, cu RCA valabil. Nu este nevoie de o campanie lungă, o singură zi va face curăţenie în capitală. Să vedem cum se repară un Ferrari pe RCA.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.