Primele Ford EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. În ce ţări vor ajunge acestea

Primele exemplare ale noului EcoSport produs la Craiova ...

Primele Ford EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. În ce ţări vor ajunge acestea Primele Ford EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. În ce ţări vor ajunge acestea

Ford România anunţa săptpămâna trecută faptul că primele exemplare ale noului EcoSport produs la Craiova au fost încărcate pe trenurile speciale şi sunt gata de livrare către pieţele europene în vederea lansărilor locale. 

"Avem deja două trenuri cu aproximativ 600 de maşini pe care le-am încărcat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat (9-10 decembrie). Suntem foarte mulţumiţi de faptul că lansarea se desfăşoară conform planurilor şi procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova şi furnizorii noştri au făcut o treabă excelentă şi sunt extrem de mulţumit cu rezultatul operaţiunilor", a declarat John Oldham, Preşedinte Ford România şi director al fabricii de la Craiova.

Primele două trenuri încărcate cu EcoSport vor merge către Marea Britanie şi Germania, lansările naţionale la nivelul întregii Europe - implicit România - urmând să aibă loc după mijlocul lunii ianuarie. Ford a început oficial producţia noului EcoSport în luna octombrie. Pentru a sprijini volumul de muncă în creştere, la fabrica de la Craiova au fost angajaţi în plus 1700 de operatori de bază şi personal calificat în cursul acestui an. În acest moment, Ford România are 4200 de angajaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.