Primele fotografii spion cu noul SUV Skoda - GALERIE FOTO

Ultima dată când am scris despre primul SUV...

Primele fotografii spion cu noul SUV Skoda - GALERIE FOTO Primele fotografii spion cu noul SUV Skoda - GALERIE FOTO

 


Ultima dată când am scris despre primul SUV Skoda a fost atunci când compania cehă a confirmat că acesta va purta numele Kodiaq şi că va ajunge la vânzare la începutul lui 2017.

Mai nou, site-ul Motor1.com a publicat şi câteva fotografii spion care ne dezvăluie că producătorul ceh lucrează din greu pentru a lansa Kodiaq înainte de Paris Motor Show din această toamnă.

Avem motive să credem că gama de motoare va fi oarecum asemănătoare cu cele ale modelelor Tiguan şi Ateca, ceea ce înseamnă că ne putem aştepta la unităţi pe benzină şi motorină, puterea lor variind de la 113 de cai la aproximativ 187.

Puterea acestora va fi direcţionată către roţile din faţă, pentru modelul cu echipare standard, în timp ce unele dintre motoare vor fi disponibile şi cu o configuraţie opţională 4x4.

Ca un produs al VW Group, Kodiaq va fi oferit fie cu o cuite manuală cu şase trepte şi una automată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj. 

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.