Primele imagini cu BMW M6 Gran Coupe

Autor: Iulian Dnistran 13 dec. 2012 Știri auto

Update video:

Primele imagini cu BMW M6 Gran Coupe fără camuflaj au ajuns pe internet, după ce BMW a publicat un set de imagini teaser cu maşina.

Varianta de top a coupe-ului cu patru uşi are parte de tratamentul deja cunoscut al specialiştilor de la divizia Motorsport a celor de la BMW. Astfel, BMW M6 Gran Coupe a primit un kit aerodinamic asemănător cu cel montat pe fratele cu două uşi M6 Coupe, care include bare de protecţie cu un design agresiv, acoperiş din fibră de carbon şi jante de 19 inci sau, opţional, de 20 de inci.

Deşi nu a fost confirmat încă oficial, ne putem aştepta ca sub capotă să stea acelaşi V8 bi-turbo de 4,4 litri care dezvoltă 560 CP şi 680 Nm ca la BMW M5 sau M6 Coupe.

Din păcate, nu a fost publicată nici o imagine cu interiorul, însă ne putem aştepta ca acesta să arate mai mult sau mai puţin la fel ca al coupe-ului M6.

Detaliile complete despre BMW M6 Gran Coupe vor fi dezvăluite în timpul premierei mondiale a modelului, care va avea loc la Salonul Auto Detroit în ianuarie 2013.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide