Primele imagini cu Dacia Duster 2017. Cel mai aşteptat SUV românesc va arăta bestial. FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 mart. 2016 Știri auto

 


Specialiştii de la  Auto Bild TV au publicat un filmuleţ cu noul Duster pe care îl pregătesc cei de la Dacia. Nouă versiune a modelului Duster se va construi pe platforma modulară CMF a Alianţei. Astfel, Dacia va renunţa după 13 ani la platforma care a stat la baza lui Logan, Sandero şi Duster.

Schimbare va avea loc şi în ceea ce priveşte dimensiunile, 18 cm vor fi adougaţi lungimii totale, ajungându-se la 4,50 metri, iar noua variantă va oferi şapte locuri la fel ca fostul Logan MCV. În privinţa motorizării nu vor exista schimbări.

Mai multe detalii despre acest subiect aşteptăm să apară în viitorul apropiat. În ceea ce priveşte motorizările, vor fi oferite în continuare unităţile 1.5 dCi şi noul 1.2 TCE în combinaţie cu transmisie faţă sau integrală.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide