Primele imagini cu interiorul Daciei Lodgy - vă place cum arată bordul?

Ei bine, iată că pe internet au apărut şi primele imagini cu bordul noului model Dacia Lodgy. Care promite să nu dezamăgească la capitolul evoluţie, faţă de ce ne-a obişnuit până acum Logan sau Duster. Nu credeţi?

Primele imagini cu interiorul Daciei Lodgy - vă place cum arată bordul? Primele imagini cu interiorul Daciei Lodgy - vă place cum arată bordul?

Graţie userului KMD, de pe forumul francez Worldscoop, avem prima imagine cu interiorul noii Dacia Lodgy - VEZI AICI IMAGINEA MARE.

După cum se poate observa, Lodgy vine cu o planşă de bord redesenată faţă de cea a Loganului, chiar dacă volanul şi mai multe comenzi arată clar legătura de rudenie cu Logan. Consola centrală este dominată de o zonă care cuprinde cele două guri de ventilaţie rotunde, butoanele mai elegante pentru avarii şi închiderea centralizată, precum şi instalaţia audio.

Aceasta din urmă este modernă, având dimensiuni mai mari, butoane generos dimensionate şi un display mai mare - vorbim, practic, de aceeaşi instalaţie audio care a apărut deja pe Renault Sandero facelift, în Brazilia, sau care se va regăsi pe versiunea rusească a lui Duster (poate chiar pe Duster facelift, în restul Europei).

Instalaţia de climatizare este şi ea similară cu cea de pe Sandero facelift, butoanele rotative fiind cromate. Rămâne de văzut dacă accesul la aceste butoane va fi mai facil decât la Logan şi Duster, dar şi cât de eficientă se va dovedi climatizarea pentru volumul interior mai mare.

Se mai remarcă poziţionarea butoanelor pentru comanda electrică a geamurilor pe mânerul de pe faţa interioară a uşii şoferului, precum şi compartimentul de depozitare din partea superioară a consolei centrale, acoperit de un capac generos. La baza consolei avem parte de un bun spaţiu de depozitare, dar între scaune se pare că Lodgy nu are prevăzute astfel de spaţii utile.

Aşadar, ce părere aveţi:

ARE DACIA LODGY UN INTERIOR REUŞIT PENTRU O FAMILISTĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.