Primele imagini cu Mercedes GLT pe şosea. Visul începe să capete contur. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Mult aşteptatul pickup de la Mercedes a fost surprins, în sfârşit, la teste, scrie Motor1.com. Setat să adopte denumirea GLT sau X-Class, vehiculul se bazează pe structura modelului Nissan Navara, şi, conform imaginilor spion, pare să fie în stadii incipiente de dezvoltare. În ciuda foliei camuflaj putem distinge o cabină încăpătoare şi aripile spate uşor extinse faţă de cele ale omologului său Navara. 

Interiorul este de asemenea camuflat, ceea ce sugerează că designerii sunt foarte concentraţi să fie spionaţi doar în ceea ce priveşte exteriorul noului pickup Mercedes. Deşi nu este oficial, se zvoneşte că GLT va putea oferi două interioare diferite, unul destinat utilizatorilor comerciali, iar celălalt ţintind clienţi cu un stil de viaţă care îmbină luxul cu practicul. 

Opţiunile în privinţa motorizărilor rămân neconfirmate, dar se speculează că vehiculul va fi disponibil atât cu motoare pe benzină, cât şi diesel, cu patru şi şase cilindri. Au existat, de asemenea, unele zvonuri despre o variantă hibrid, dar nimic nu este oficial încă.

Cel mai probabil Mercedes pickup va fi lansat în faza de concept la Paris Motor Show, în octombrie, iar modelul de producţie va ajunge pe piaţă la sfârşitul anului 2017.

Mai multe imagini cu Mercedes GLT pickup puteţi vedea în GALERIA FOTO
Comentarii
Inchide