Primele imagini cu noua generaţie Mercedes-Benz GL

La Salonul Auto New York 2012, germanii aduc noul Mercedes-Benz GL, acum mai impozant şi mai apropiat de ML ca niciodată

Primele imagini cu noua generaţie Mercedes-Benz GL Primele imagini cu noua generaţie Mercedes-Benz GL

Chiar înaintea Salonului Auto New York 2012, avem parte de primele imagini cu Mercedes-Benz GL. O maşină cu o imagine mai impunătoare, mai ales dacă se apelează la pachetul opţional AMG, care conţine spoilere uşor modificate pentru un look mai agresiv şi jante sport.

Noul Mercedes-Benz GL facelift vine cu o imagine mai impunatoare

Se poate observa foarte uşor că modificările îl aduc pe Mercedes-Benz GL la curent cu noua linie de design a casei germane. Farurile au primit influenţe de la ultimele modele SL şi SLK, iar luminile de zi cu tehnologia LED sunt evidenţiate de plasarea deasupra fantelor laterale imense. În spate, nu doar stopurile sunt noi faţă de vechiul model, având un design mai rotunjit şi mai elegant, dar şi decuparea celui de-al treilea geam lateral.

Designul interior împarte multe elemente cu fratele mai mic Mercedes-Benz ML. Faţă de versiunea precedentă, GL beneficiază de o planşă de bord cu un design revizuit, care mizează pe muchii drepte şi care integrează cele mai noi sisteme de asistenţă şi multimedia dezvoltate de producătorul german.

Mercedes-Benz GL facelift presupune si un re-design al plansei de bord

În curând, mai multe informaţii, detalii şi imagini cu Mercedes-Benz GL, o dată cu prezentarea de la Salonul Auto New York 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.