Primele imagini cu noua Toyota Corolla, versiunea pentru Europa

Autor: Tudor Rus 10 iun. 2013 Știri auto

Noua Toyota Corolla va ajunge şi pe Bătrânul Continent, după ce japonezii au prezentat în Santa Monica versiunea dedicată Statelor Unite ale Americii. Noul model Corolla în versiune europeană va fi produs în Turcia, la Sakarya, alături de Toyota Verso şi vine cu un look uşor schimbat faţă de omologul său american.

Pentru început, calandrul a fost modificat şi aminteşte de conceptul Furia dar şi de Auris, în vreme ce continuarea acestuia în farurile supradimensionate oferă un aspect armonios părţii din faţă a sedanului. Modificări subtile se pot observa şi în partea din spate, unde Corolla pentru Europa a primit un set de stopuri mărite, în ton cu portbagajul voluminos.

Interiorul a rămas în mare neschibat faţă de cel din versiunea americană, cu excepţia designului instrumentelor de bord şi a absenţei ceasului de pe consola centrală. Constructorul japonez nu a specificat încă preţuri sau detalii tehnice pentru versiunea europeană a modelului Toyota Corolla, însă acestea sunt aşteptate să apară în viitorul apropiat.

Mai sus, o galerie foto cu versiunea pentru Europa a noii Toyota Corolla.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide