Primele imagini cu noul Chrysler 300C

Site-ul american motortrend.com a dat publicităţii o serie de poze cu noul Chrysler 300 C. Noua navă amiral a constructorului american va fi prezentată în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Detroit 2011.

Primele imagini cu noul Chrysler 300C Primele imagini cu noul Chrysler 300C

Din imaginile prezentate putem să observăm că americanii renunţă la liniile de "muscle car" în favoarea unui design mai fluid. Pe lângă modificările exterioare şi cele ale habitaclului, inginerii de la Chrysler au adus îmbunătăţiri şasiului, iar spaţiul de sub capotă va fi ocupat de propulsorul V6 Pentastar de 3.6 litri şi de un Hemi V8 de 5,7 litri.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.