Primele imagini cu Porsche Panamera Facelift

Primele imagini şi informaţii despre Porsche Panamera Facelift au "scăpat" pe internet înaintea publicării oficiale, iar nava-amiral a constructorului german vine acum şi într-o versiune hibridă.

La nivel de aspect exterior, designerii au modificat forma farurilor şi a spoilerului faţă, în timp ce partea din spate a primit stopuri cu LED-uri şi o uşă de portbagaj modificată discret.

În ceea ce priveşte motorizarea, se pare că versiunea cu facelift pentru Porsche Panamera S va beneficia de un sistem de propulsie hibridă plug-in E-Hybrid. De funcţionarea sistemului se ocupă un duo de motoare: un V6 de 3 l şi un propulsor electric alimentat de la o baterie Li-ion, întreg ansamblul producând 410 CP.

Mai mult, pe Porsche Panamera Facelift va debuta şi un propulsor V6 bi-turbo pe benzină, ce produce 413 CP, motorizare care va înlocui actualul V8 aspirat de 395 CP de pe Panamera S.

Pentru mai multe detalii, accesaţi galeria FOTO de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.