Primele imagini cu Skoda Citigo în cinci portiere

Versiunea cehă a lui Volkswagen Up! urmează cu fidelitate mişcările acestuia, primind o versiune ideală pentru patru pasageri.

Primele imagini cu Skoda Citigo în cinci portiere Primele imagini cu Skoda Citigo în cinci portiere

După ce Volkswagen Up! a făcut pasul decisiv de la concept la model de serie, Skoda Citigo şi Seat Mii au definitivat ceea ce a devenit în scurt timp un trio urban cu un potenţial de mare succes. Iată, însă, că nici versiunea cu cinci portiere a lui Volkswagen Up! nu rămâne fără ecou printre celelalte două mărci de buget din grupul Volkswagen.

Skoda Citigo a primit şi ea o variantă destinată celor care, deşi folosesc maşina preponderent în mediul urban, primesc ocazional şi pasageri. Astfel, cele cinci portiere par soluţia ideală, iar maşina cehilor va beneficia şi ea de acestea. Premiera mondială a maşinii va avea loc la Salonul Auto Geneva din luna martie.

Vânzările în Europa vor demara în plină primăvară, la mijlocul lunii mai, iar gama de motorizări va fi comună cu a fratelui german. Sub capota lui Citigo va ajunge propulsorul de 1,0 litri pe benzină, ce va fi disponibil în versiunea de 60 sau 75 CP. Rămâne de văzut replica spaniolilor de la Seat, iar după cum s-au mişcat până acum, este clar faptul că nu vom aştepta prea mult.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.