Primele imagini cu Suzuki Swift facelift

Pe site-ul importatorului mărcii Suzuki din Belgia au fost publicate primele imagini cu versiunea restilizată a modelului Swift, înainte de prezentarea oficială, care era programată pentru sfârşitul lui 2013.

Primele imagini cu Suzuki Swift facelift Primele imagini cu Suzuki Swift facelift

Primele imagini cu varianta redesenată a modelului Suzuki Swift au apărut pe site-ul importatorului mărcii Suzuki din Belgia, înainte de prezentarea oficială a maşinii, care era programată pentru sfârşitul acestui an.

Spre deosebire de modelul actual, schimbările stilistice sunt discrete. O bară de protecţie faţă redesenată încorporează acum o pereche de lumini de zi cu LED-uri, iar clienţii vor putea alege dintr-o nouă paletă de culori pentru exterior, precum şi dintr-o nouă selecţie de jante din aluminiu.

Potrivit site-ului Suzuki Belgia, oferta de motoare rămâne neschimbată, cu un propulsor de benzină de 1,2 litri care produce 94 CP şi un diesel de 1,3 litri care dezvoltă 75 CP.

Alte noutăţi includ, potrivit britanicilor de la Auto Express, introducerea unei versiuni 4x4 care să concureze cu Fiat Panda 4x4, precum şi punerea în vânzare a unei variante cu cinci uşi a hot hatchului Suzuki Swift Sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.