Primele imagini cu Toyota Corolla Touring Sports. Modelul aduce un singur motor pe benzină şi două hibride - GALERIE FOTO

Corolla Touring Sports va oferi clienţilor doar un motor convenţional.

Primele imagini cu Toyota Corolla Touring Sports. Modelul aduce un singur motor pe benzină şi două hibride - GALERIE FOTO Primele imagini cu Toyota Corolla Touring Sports. Modelul aduce un singur motor pe benzină şi două hibride - GALERIE FOTO

Producătorul auto japonez a dezvăluit primele imagini şi detalii ale noului Corolla Touring Sports, o versiune mai lungă a hatchback-ului prezentat la Geneva la începutul acestui an. Extins pentru a oferi un plus de versatilitate şi spaţiu interior, noul Toyota Corolla Touring Sports va avea debutul la o lună după Salonul Auto de la Paris. Noul model a fost dezvoltat în Europa, pentru piaţa europeană, în cadrul centrului de design Zaventem din Belgia.

Corolla Touring Sports va oferi clienţilor doar un motor convenţional - o unitate pe benzină turbo de 1,2 litri de 116 CP şi o gamă de motoare hibride de 1,8 litri de 2,0 litri. Aceasta din urmă este o propunere unică în acest segment, deoarece nicio altă propulsie convenţională nu poate oferi aceeaşi combinaţie de performanţă şi emisii scăzute. Noul Corolla Touring Sports dispune de un sistem de suspensie MacPherson în partea frontală, şi de un sistem nou de suspensie multilink pe partea din spate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.