Primele imagini cu versiunea de serie Aston Martin V12 Zagato

La Salonul Auto Frankfurt 2011, britanicii vor prezenta publicului şi versiunea de serie Aston Martin V12 Zagato, după ce iniţial a fost lansată versiunea de curse. Iată primele imagini oficiale.

Primele imagini cu versiunea de serie Aston Martin V12 Zagato Primele imagini cu versiunea de serie Aston Martin V12 Zagato

Pe baza marelui coupe aristocratic Aston Martin V12 Vantage, casa de design Zagato a realizat o maşină mai exclusivistă, botezată, cum altfel, Aston Martin V12 Zagato. Dacă în primăvară a fost lansată versiunea de curse, care a şi câştigat marele premiu al expoziţiei Villa d'Este 2011, iată că acum, la Salonul Auto Frankfurt 2011, avem parte de versiunea de serie.

Aston Martin V12 Zagato va apărea în standul Aston Martin de la salonul auto german în două ipostaze: "Zig" este versiunea de curse, care deja a debutat în cursa de anduranţă de 24 de ore de pe Nurburgring, iar "Zag" este maşina din imagini - adică versiunea omologată pentru circulaţia pe şosea şi cu un look mai civil.

V12 Zagato este propulsat de acelaşi motor V12 de pe modelul de serie de la care s-a pornit, dezvoltând 517 CP şi un cuplu maxim de 570 Nm, însă fiecare dintre cele 150 de exemplare care vor fi produse vor fi asamblate manual, caroseria fiind din aluminiu şi fibră de carbon.

Aston Martin V12 Zagato va intra, astfel, în galeria maşinilor exotice şi exclusiviste, modelul beneficiind, evident, de un amplu program de personalizare, pe gustul fiecărui client în parte. Prin urmare, preţul de bază de 350.000 euro este perfect justificat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.