Primele imagini oficiale cu Audi E-Tron GT Concept - GALERIE FOTO

Noul model este programat să debuteze astăzi, la Salonul Auto de la Los Angeles

Primele imagini oficiale cu Audi E-Tron GT Concept - GALERIE FOTO Primele imagini oficiale cu Audi E-Tron GT Concept - GALERIE FOTO

Programat să debuteze astăzi la Salonul Auto de la Los Angeles, e-tron GT previzualizează al treilea model electric al mărcii Audi, şi va fi adăugat modelelor e-tron şi e-tron Sportback.

În mod neobişnuit pentru un vehicul concept, e-tron GT este acoperit cu camuflaj, dar asta nu ne poate împiedica să-i evaluăm forma şi detaliile.

Noul model pare a fi proiectat de aceiaşi oameni care sunt responsabili pentru automobilele Audi RS, ceea ce înseamnă că ar trebui să producă performanţe impresionante.

Unele zvonuri susţin că e-tron GT utilizează aceeaşi platformă dezvoltată de Porsche pentru Taycan.  Noul model ar trebui să poată sprinta de la 0-100 km / h în mai puţin de 4 secunde şi să acopere mai mult de 400 km cu o singură încărcare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.