Primele imagini oficiale cu Cadillac XTS

Nava amiral a americanilor a fost deconspirată chiar de către Cadillac, printr-o fotografie afişată pentru puţin timp chiar pe site-ul oficial.

Primele imagini oficiale cu Cadillac XTS Primele imagini oficiale cu Cadillac XTS

Cadillac se străduieţte de câţiva ani să de a un răspuns pertinent în clasa de lux, acolo unde nimeni nu prea are curajul de a se apropia de Mercedes S Class, BMW Seria 7 sau Audi A8. Pasul decisiv pe care îl vor face americanii se va numi XTS şi se va baza pe conceptul care a debutat la Salonul Auto Detroit 2011, sub forma unui sedan full-size, tipic american.

Se pare că zilele în care maşina va rămâne doar un prototip sunt numărate, iar primul semnal în acest sens a fost dat deja chiar de către marca de lux a grupului General Motors. Prima imagine oficială a noului Cadillac XTS a scăpat pe internet sau, mai bine zis, a fost publicată cât se poate de voit chiar pe site-ul oficial al mărcii, pentru câteva ore.

Silueta conceptului XTS este păstrată foarte fidel, însă liniile au fost rafinate, maşina având acum un set complet nou de faruri, redesenate şi redimensionate, precum şi o bară de protecţie de concepţie nouă. Aşteptat să sosească în 2012, noul Cadillac XTS a trebuit să suporte aceste modificări, care să îl facă fezabil producţiei de serie. Prezentarea oficială a maşinii se va petrece la Salonul Auto Los Angeles.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.