Primele imagini oficiale cu Citroën Cactus Concept

Zilele trecute Citroën publica o imagine teaser cu partea din faţă a conceptului Cactus, dar acum primele imagini oficiale au apărut deja pe internet cu doar câteva zile rămase până la debutul Salonului Auto de la Frankfurt 2013.

Primele imagini oficiale cu Citroën Cactus Concept Primele imagini oficiale cu Citroën Cactus Concept

Francezii de la Citroën nu vin cu mâna goală la Salonul Auto de la Frankfurt, ci cu un concept de crossover care împrumută elemente de design de la noua generaţie C4 Picasso dar şi de la ruda mai voluminoasă, Citroën Grand C4 Picasso.

Dacă exteriorul emană o notă futuristă, habitaclul conceptului Cactus păstrează o direcţie similară, dar într-o manieră mult mai simplistă. Aşa cum o sugerează display-ul de pe consola centrală, care afişează informaţia "zero emissions" în una dintre imaginile cu interiorul, Citroën Cactus Concept ar putea beneficia de un sistem hibrid de propulsie sau chiar de unul integral electric.

Deocamdată nu există date tehnice pentru Cactus Concept, însă acestea sunt aşteptate să apară la premiera oficială a prototipului, de la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.