Primele imagini oficiale cu conceptul Mercedes-Benz GLA. VIDEO

Cu doar câteva zile înainte ca Salonul Auto de la Shanghai să-şi deschidă porţile, germanii de Mercedes-Benz au publicat primele imagini şi informaţii legate de conceptul GLA.

Primele imagini oficiale cu conceptul Mercedes-Benz GLA. VIDEO Primele imagini oficiale cu conceptul Mercedes-Benz GLA. VIDEO

Dezvoltat pe platforma hatchback-ului A-Class, conceptul GLA măsoară 4.383 mm lungime, 1.978 mm lăţime şi 1.579 mm înălţime şi va fi propulsat de un motor de 2 l în patru cilindri, pe benzină, cu o putere de 211 CP.

Motorul va fi cuplat la transmisia automată 7G-DCT cu dublu ambreiaj iar resursele vor fi livrate prin sistemul de tracţiune integrală 4MATIC.

După cum se poate observa în imagini, SUV-ul compact premium a primit un aspect muscular, cu mici tente de coupe. Pentru interior, germanii au ales ca materiale dominante pielea - pentru cele patru scaune individuale -  un material textil de înaltă calitate şi aluminiul galvanizat de culoare închisă pentru bord şi restul elementelor decorative.

Pe lângă luminile cu LED integrate în faruri, Mercedes-Benz a dotat blocurile optice de pe GLA cu proiectoare cu raze laser care pot fi folosite atât pentru luminarea drumului dar şi pe post de sistem de proiecţie pentru imagini sau filme.

Video Mercedes-Benz GLA Concept:

Mai multe imagini cu conceptul GLA regăsiţi în galeria FOTO de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.