Primele imagini oficiale cu Datsun GO. VIDEO

Nissan a publicat primele imagini oficiale cu modelul Datsun GO, maşina care a reînviat marca japoneză Datsun. GO este primul model care va purta marca Datsun după 30 de ani şi va fi vândut în pieţele din India şi Rusia.

Primele imagini oficiale cu Datsun GO. VIDEO Primele imagini oficiale cu Datsun GO. VIDEO

Datsun GO este primul model care va fi produs sub numele Datsun după 30 de ani de la dispariţia mărcii japoneze în anii ’80. GO are la bază aceeaşi platformă ca modelul de oraş Nissan Micra şi va fi pus în vânzare ca un model low-cost, iniţial pe pieţele din India şi Rusia.

Numele maşinii aduce un omagiu primului model produs de Datsun, care s-a numit DAT-GO şi a fost produs acum aproape un secol, în 1914.

Datsun Go are un motor pe benzină de 1,2 litri, cuplat la o cutie de viteze cu cinci trepte. Deocamdată, cei de la Nissan (care deţin marca Datsun) nu au dat detalii despre numărul de cilindri al motorului sau despre puterea dezvoltată.

Preţul unui Datsun Go va începe, în India, de la echivalentul a 6.665 de dolari americani, în timp ce Mahindra Verito Vibe (o Dacia Logan hatchback din prima generaţie) începe de la aproximativ 9.500 de dolari americani cu motorizare diesel de 1,5 litri.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.