Primele imagini oficiale cu Maserati Levante – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 22 feb. 2016 Știri auto

 


După mai multe imagini ”scurse” în presă cu noul SUV Levante, Maserati lansează în cele din urmă câteva imagini oficiale pentru a pune capăt zvonurilor şi speculaţiilor, informează Truckyeah.jalopnik.com. Maserati Levante este primul SUV din istoria constructorului italian, acesta fiind programat să debuteze la Geneva Motor Show din martie. Maserati susţine că primele modele Levante sunt deja pe linia de producţie, iar lansarea sa la nivel mondial se va face spre sfârşitul în 2016.

Levante va avea opţiuni pe benzină şi diesel, potrivit anunţului Maserati, iar cel mai recente zvonuri spuneau că gama de motoare include două V6 de 2.9 litri pe benzină şi un V6 diesel de 2.9 litri. Conform aceloraşi surse unul din motoarele pe benzină va avea aproximativ 430 de cai putere, iar motorul diesel aproximativ 275 de cai putere. 

Levante va avea o unitate cu opt trepte cu transmisie automată pe toate roţile, modelul fiind produs la Mirafiori din Torino. Aici sunt câteva fotografii ale SUV-ului care va debuta în doar câteva săptămâni de la Geneva. 

Click aici pentru Galeria Foto


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide