Primele imagini oficiale cu Maserati Levante – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


După mai multe imagini ”scurse” în presă cu noul SUV Levante, Maserati lansează în cele din urmă câteva imagini oficiale pentru a pune capăt zvonurilor şi speculaţiilor, informează Truckyeah.jalopnik.com. Maserati Levante este primul SUV din istoria constructorului italian, acesta fiind programat să debuteze la Geneva Motor Show din martie. Maserati susţine că primele modele Levante sunt deja pe linia de producţie, iar lansarea sa la nivel mondial se va face spre sfârşitul în 2016.

Levante va avea opţiuni pe benzină şi diesel, potrivit anunţului Maserati, iar cel mai recente zvonuri spuneau că gama de motoare include două V6 de 2.9 litri pe benzină şi un V6 diesel de 2.9 litri. Conform aceloraşi surse unul din motoarele pe benzină va avea aproximativ 430 de cai putere, iar motorul diesel aproximativ 275 de cai putere. 

Levante va avea o unitate cu opt trepte cu transmisie automată pe toate roţile, modelul fiind produs la Mirafiori din Torino. Aici sunt câteva fotografii ale SUV-ului care va debuta în doar câteva săptămâni de la Geneva. 

Click aici pentru Galeria Foto
Comentarii
Inchide