Primele imagini oficiale cu Maserati Levante - GALERIE FOTO

Maserati Levante

Primele imagini oficiale cu Maserati Levante - GALERIE FOTO Primele imagini oficiale cu Maserati Levante - GALERIE FOTO

 


După mai multe imagini ”scurse” în presă cu noul SUV Levante, Maserati lansează în cele din urmă câteva imagini oficiale pentru a pune capăt zvonurilor şi speculaţiilor, informează Truckyeah.jalopnik.com. Maserati Levante este primul SUV din istoria constructorului italian, acesta fiind programat să debuteze la Geneva Motor Show din martie. Maserati susţine că primele modele Levante sunt deja pe linia de producţie, iar lansarea sa la nivel mondial se va face spre sfârşitul în 2016.

Levante va avea opţiuni pe benzină şi diesel, potrivit anunţului Maserati, iar cel mai recente zvonuri spuneau că gama de motoare include două V6 de 2.9 litri pe benzină şi un V6 diesel de 2.9 litri. Conform aceloraşi surse unul din motoarele pe benzină va avea aproximativ 430 de cai putere, iar motorul diesel aproximativ 275 de cai putere. 

Levante va avea o unitate cu opt trepte cu transmisie automată pe toate roţile, modelul fiind produs la Mirafiori din Torino. Aici sunt câteva fotografii ale SUV-ului care va debuta în doar câteva săptămâni de la Geneva. 

Click aici pentru Galeria Foto


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.