Primele imagini oficiale cu noua generaţie Hyundai i30 coupe

Noua generaţie a modelului Hyundai i30 în trei uşi a fost dezvăluită înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto Paris 2012.

Primele imagini oficiale cu noua generaţie Hyundai i30 coupe Primele imagini oficiale cu noua generaţie Hyundai i30 coupe

După ce hatchback-ul cu cinci uşi şi varianta break au fost împrospătate, Hyundai a completat gama i30 cu încă o variantă de caroserie. Noul Hyundai i30 cu trei uşi se diferenţiază de fraţii săi mai mari prin design-ul diferit al barelor faţă-spate şi, evident, prin numărul mai mic de uşi.

Grila radiatorului a fost redesenată, iar farurile de ceaţă au acum parte de ornamente noi.

Alte diferenţe faţă de celelalte variante de caroserie sunt reprezentate de un nou set de jante din aliaj de 16 ţoli şi de o nouă schemă de culori pentru interior, cu cusături portocalii pe volan, mânerele din portiere şi schimbătorul de viteze.

Conform vicepreşedintelui Hyundai Motor Europe, Allan Rushforth, noua generaţia a modelului i30 cu trei uşi „a fost concepută exclusiv pentru Europa”, ceea ce înseamnă că nu va ajunge şi pe meleaguri americane.

La fel ca în hatchback-ul cu cinci uşi şi break, noul i30 în trei uşi va fi disponibil cu o selecţie de şase motoare şi două cutii de viteze cu şase trepte, una manuală şi una automată. Cel mai puternic propulsor va fi unul diesel, de 1.6 litri, care dezvoltă 128 de cai putere, în timp ce emisiile de dioxid de carbon sunt de doar 97 g/km. Conform Hyundai, acest motor are cel mai bun raport putere/eficienţă din segment.

Noua generaţie Hyundai i30 cu trei uşi va fi prezentată oficial la Salonul Auto Paris 2012 de la sfârşitul lunii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.