Primele imagini oficiale cu noua generaţie Nissan Pathfinder

Nissan a dat publicităţii primele poze oficiale cu noua generaţie Nissan Pathfinder prin intermediul reţelei de socializare Facebook.

Primele imagini oficiale cu noua generaţie Nissan Pathfinder Primele imagini oficiale cu noua generaţie Nissan Pathfinder

Cei de la Nissan au dat publicităţii primele poze oficiale cu viitoare generaţie Nissan Pathfinder, însă fără a prezenta şi informaţii. Este aproape sigur că maşina va fi propulsată de un V6 de 3,5 litri şi că transmisia va fi asigurată de un CVT. 

Construită pe platforma Nissan FF-L pe care sunt produse atât Nissan Altima, cât şi Infiniti JX, maşina va beneficia de şapte locuri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.