Primele imagini oficiale cu noul Jaguar F-Type Coupé

Contructorul din Coventry a publicat primele imagini oficiale cu noul model Jaguar F-Type Coupé, prezentat publicului larg la Salonul Auto de la Los Angeles.

Primele imagini oficiale cu noul Jaguar F-Type Coupé Primele imagini oficiale cu noul Jaguar F-Type Coupé

Noul Jaguar F-Type Coupé este bazat pe conceptul C-X16 prezentat în 2011 la Salonul Auto de la Frankfurt, despre care s-a spus atunci că ar putea prefigura un frate pentru Jaguar XK.

Englezii revin în 2013 cu versiunea de serie, botezată F-Type Coupé, ce se va alătura lui F-Type cabrio şi va fi pus în vânzare începând cu primăvara lui 2014, în trei versiuni: F-Type Coupé, F-Type S Coupé şi F-Type R Coupé.

Versiunea de bază F-Type Coupé este dotată cu propulsorul V6 de 3 litri şi 335 CP, capabil să parcurgă plaja 0-100 km/h în peste cinci secunde şi să atingă o viteză maximă de 259 km/h.

Pentru cei mai pretenţioşi, Jaguar pune la dispoziţie şi versiunea F-Type S Coupé, bazat pe acealşi propulsor menţionat mai sus, care a fost însă setat în aşa fel încât să producă 375 CP.

Constructorul din Coventry nu-i neglijează nici pe clienţii mai hardcore şi le dedică acestora varianta F-Type R Coupé. Propulsată de un motor V8 de 5 litri şi 542 CP, această versiune accelerează de la 0 la 100 km/h în 4 secunde şi atinge o viteză maximă limitată electronic la 299 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.