Primele imagini oficiale cu noul Opel Astra GTC

Opel a dat publicităţii primele imagini cu sportiva compactă Astra GTC, model ce va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.

Pentru început, un VIDEO şi doar două imagini au fost dezvăluite cu noua generaţie Opel Astra GTC, aceasta fiind prezentată într-un peisaj virtual. Deşi mai sunt câteva luni bune până pe data de 15 septembrie când va fi lansat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, comenzile pentru modelul compact vor putea fi plasate mai devreme. Mai exact din data de 7 iunie când se vor face publice toate informaţiile despre hot hatch-ul de la Opel.

Noul model de serie în 3 uşi va dispune de 5 locuri pentru pasageri şi va beneficia de cele mai noi tehnologii Opel, precum şi un şasiu cu prestanţe deosebite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.