Primele imagini oficiale cu noul Seat Leon

Înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Paris, Seat a dat publicităţii primele imagini cu a treia generaţie a modelului Leon, al doilea membrul al grupului VAG care este construit pe platforma MQB.

Chiar dacă prezentarea oficială a celei de a treia generaţii a modelului Seat Leon va avea loc la Saolun Auto de la Paris din toamnă, constructorul spaniol a lansat o serie de imagini în care putem observa două versiuni de echipare ale modelului iberic. Pentru început, noul Leon are un design mai agresiv decât vechea generaţie, mizând de această dată pe muchii drepte inspirate de conceptul IBE Coupe.

După cum puteţi vedea şi în imagini, noul Leon va fi dotat cu lumini de zi cu tehnologia LED, iar, spre deosebire de vechea generaţie, mânerul uşii din spate este unul convenţionat. Acest lucru ne face să credem că Seat va pregăti şi un model cu un design mai sportiv în trei uşi.

La interior ne întâmpină o planşă de bord cu un look nou, având elemente împrumutate de "fratele de platformă" Audi A3, dar pe care le vom găsi şi pe viitorul Golf VII. Seat nu a dat nici un detaliu privind motorizările, dar, mai mult ca sigur, noul Leon va împărţi propulsoarele cu noul Audi A3 şi viitorul Golf VII.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.