Primele imagini oficiale cu noul SsangYong Rodius

Cu o lună înainte de premiera mondială de la Salonul Auto Geneva 2013, a doua generaţie a monovolumului SsangYong Rodius a fost prezentată pe piaţa locală din Coreea de Sud.

Primele imagini oficiale cu noul SsangYong Rodius Primele imagini oficiale cu noul SsangYong Rodius

Coreenii de la SsangYong au publicat primele imagini oficiale cu a doua generaţie a monovolumului Rodius, modelul care a ajuns să fie cunoscut drept „cea mai urâtă maşină din lume”.

Cu toate că noul SsangYong Rodius nu se îndepărtează foarte mult de la principiile de design ale constructorului care ne-a adus modelul Actyon, a doua generaţie a monovolumului coreean impresionează printr-un interior extrem de spaţios, care poate găzdui până la 11 persoane pe patru rânduri de scaune.

Maşina, care mai este cunoscută sub numele Korando Turismo şi Stavic, are o lungime de 5.130 mm, o lăţime de 1.915 mm şi o lăţime de 1.815 mm, în timp ce ampatamentul are trei metri.

Noul SsangYong Rodius va fi disponibil cu o selecţie de două motoare, dintre care un diesel de 2,0 litri ce dezvoltă 153 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte sau la o cutie automată cu cinci rapoarte, şi un benzinar V6 de 3,2 litri. Printre dotările opţionale se va număra şi un sistem de tracţiune integrală.

A doua generaţie a lui SsangYong Rodius va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2013, iar vânzările vor începe în Europa în a doua jumătate a lui 2013.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.