Primele imagini oficiale cu Subaru BRZ STI Concept

Japonezii ne prezintă coupe-ul care va fi punctual principal de atracţie al mărcii, la Salonul Auto Los Angeles.

Primele imagini oficiale cu Subaru BRZ STI Concept Primele imagini oficiale cu Subaru BRZ STI Concept

Chiar dacă japonezii nu au publicat cele mai satisfăcătoare fotografii ale coupe-ului lor şi chiar dacă maşina din imagini este doar un concept, fanii Subaru se vor bucura să vadă, în sfârşit, imaginile noului BRZ STI.

Fiind o versiune foarte apropiată de ceea ce va ajunge pe piaţă, coupe-ul beneficiază de un look agresiv, accentuat de eleronul de dimensiuni generoase şi jantele sport. De asemenea, prezenţa scenică a maşinii este ajutată şi de evacuarea cu patru ţevi, precum şi de luminile de zi cu LED-uri.

Subaru BRZ STI este fratele geamăn al viitoarei Toyota FT-86, fiind rodul colaborării dintre cei doi producători japonezi. Maşina va avea o greutate de doar 1.210 kg, ceea ce sună şi mai bine dacă ne gândim la faptul că motorul ales pentru coupe-ul asiatic este un 2.0 boxer de 200 CP.

Prima prezentare oficială a maşinii, despre care Subaru spune că va fi un adevărat deliciu în materie de manevrabilitate, va avea loc la Salonul Auto Los Angeles, care se va desfăşura între 18 şi 27 noiembrie, 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.