Primele imagini reale cu noul Seat Toledo, fratele iberic al lui Skoda Rapid

Autor: Oraan Mărculescu 18 iun. 2012 Știri auto

Noul Seat Toledo a fost prefigurat recent, cu ocazia Salonului Auto Geneva 2012, de conceptul cu acelaşi nume – acum, înaintea lansării oficiale a versiunii de serie, iată că, graţie celor de la Seat Fans Club, avem parte de primele imagini reale ale lui Seat Toledo, „aruncate” fără probleme pe internet.

Noul Seat Toledo este aproape la fel ca si conceptul de la Geneva 2012

După cum se aştepta toată lumea, maşina de serie şi conceptul sunt identice în proporţie de 99%, noul Seat Toledo arborând un stil cu multe muchii, specific germanic şi, evident, influenţat de grupul VAG. De altfel, Seat Toledo nu este altceva decât o Skoda Rapid cu modificări ţinând de o identitate proprie.

Situaţia se repetă şi la interior, unde volanul este mai convenţional, în timp ce modelul de serie din imagini renunţă la unele „extravaganţe” ale conceptului, precum tapiţeria din piele de pe bord, scaune şi feţele interioare ale portierelor sau inserţiile lăcuite de pe bord şi consolă.

Seat Toledo va fi versiunea putin mai emancipata a lui Skoda Rapid

Conform Seat Fans Club, noul Seat Toledo va beneficia de patru motoare pe benzină (1.2 TSI de 75 CP, 85 CP şi 105 CP şi 1.4 TSI de 122 CP) şi de două diesel (1.6 TDI de 105 CP şi, ceva mai târziu, 1.6 TDI de 90 CP). Opţional, unele versiuni vor beneficia şi de cutie automată cu dublu ambreiaj DSG.

Noul Seat Toledo urmează să debuteze în mod oficial la Salonul Auto Paris 2012, alături de „sora” din Cehia, Skoda Rapid.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide