Primele imagini şi informaţii oficiale cu noua Kia Pro_cee'd GT

Noua sportivă a sud-coreenilor de la Kia, botezată Pro_cee'd GT, are programată lansarea la Salonul Auto de la Geneva, dar asta nu a împiedicat constructorul să facă publice primele imagini şi informaţii cu primul său hot-hatch.

Primele imagini şi informaţii oficiale cu noua Kia Pro_cee'd GT Primele imagini şi informaţii oficiale cu noua Kia Pro_cee'd GT

Pregătită să destabilizeze filiera Volkswagen Golf GTI şi Ford Focus ST, noua Kia Pro_cee'd GT va debuta în martie la Salonul Auto de la Geneva. Deja a fost confirmat faptul că hot-hatchul va fi propulsat de un motor de 1,6 l turbo, în patru cilindri, ce produce 201 CP.

Exteriorul îţi sugerează aportul mărit de putere cu ajutorul luminilor de zi cu LED şi spoilerul frontal devenit mai agresiv. Tot în nota sportivă se încadrează şi jantele de aliaj de 18 inci împreuna cu scaunele sport Recaro.

Motorul va fi cuplat la o trasmisie manuală, care promite să ajute maşina la parcurgerea plajei 0-100 km/h în 7,9 secunde. Vă vom aduce mai multe informaţii cel mai probabil după lansarea oficială de la Geneva 2013. Deocamdată, primele imagini cu Kia Pro_cee'd GT sunt disponibile în galeria FOTO.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.