Primele informaţii despre Chevrolet Colorado

Prezentat oficial în Thailanda şi programat să intre la vânzare din 2012, noul Chevrolet Colorado se vrea a a fi un pick-up global.

Primele informaţii despre Chevrolet Colorado Primele informaţii despre Chevrolet Colorado

După ce a fost prezentat sub formă de concept la saloanele auto de la Buenos Aires şi Bangkok, Chevrolet Colorado a sosit în mod oficial ca nou model, în Thailanda. Vânzarile vor debuta din 2012, noul pick-up Chevrolet fiind gândit ca un produs compatibil cu piaţa globală. De asemenea, noul Chevrolet Colorado este rezultatul unei investiţii de 2 miliarde $, iar numărul pieţelor pe care acesta va fi disponibil se ridică la 60.

Cu toate că General Motors nu a anunţat explicit dacă noul Colorado va fi disponibil şi pe piaţa din SUA, modelul pick-up va ajunge cu siguranţă în Asia, Orientul Mijlociu şi chiar în America de Sud, iar în Australia se va comercializa sub marca locală Holden. La capitolul posibilitaţi de configurare, Chevrolet Colorado va excela, cu 26 de combinaţii posibile între tipurile de caroserie, motorizări şi opţiunile pentru tracţiune.

Puterea va fi furnizată de două propulsoare Duramax turbodiesel, un 2.5 litri de 150 CP şi 350 Nm şi un 2.8 litri cu o putere de 180 CP, care va furniza un cuplu de 470 Nm. Transmisia standard este una manuală în cinci trepte, în timp ce cutia automată cu şase rapoarte este disponibilă opţional. De siguranţa pasagerilor se vor ocupa sisteme precum ESC, ABS, EBD, precum şi un set complet de airbaguri.

General motors susţine că rezistenţa noului Chevrolet Colorado a fost testată pe parcursul a 2,5 milioane de kilometri, în timpul programului de dezvoltare a maşinii, iar fabrica din Thailanda, unde se va asambla camioneta, a necesitat investiţii de 500 de milioane de dolari. Dacă americanii vor decide, totuşi, că este timpul să intre în lupta cu Ford Ranger, Mitsubishi L200 sau Toyota Hilux şi pe alte pieţe, atmosfera în segmentul pick-up din Europa s-ar putea dovedi incendiară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.