Primele informaţii şi imagini oficiale cu noua generaţie Opel Astra

A cincea generaţie a hatchbackului compact german Opel Astra va fi dezvăluită la Salonul Auto Frankfurt 2015 din toamnă. Dar până atunci mai sunt câteva luni, aşa că oficialii mărcii germane au dat deja câteva detalii despre noul model.

Primele informaţii şi imagini oficiale cu noua generaţie Opel Astra Primele informaţii şi imagini oficiale cu noua generaţie Opel Astra

Următoarea generaţie Opel Astra, cea de-a cincea, va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2015 din luna septembrie. Informaţia vine direct de la Opel, care a publicat, de asemenea, câteva fotografii cu noua Astra sub camuflaj, alături de CEO-ul mărcii germane, Karl-Thomas Neumann.

Potrivit germanilor, noul Opel Astra va avea dimensiuni exterioare mai mici decât actuala generaţie, dar va oferi mai mult spaţiu pentru cei din interior. Totodată, greutatea a fost redusă „dramatic”, ceea ce ar trebui să ducă la un consum de carburant mai mic şi la un comportament rutier mai bun. Partea cu consumul ar trebui să fie ajutată şi de motoare, care - potrivit lui Neumann - vor fi toate de generaţie nouă.

Toate modelele compacte Opel - de la începuturi şi până la actuala generaţie

Până în prezent, Opel a vândut peste 24 de milioane de exemplare ale modelelor sale compacte (Kadatt şi Astra), în vreme ce grupul-părinte, General Motors, a atins ieri valoarea de 500 de milioane de maşini construite în lumea întreagă în cei peste 100 de ani de existenţă a grupului.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.