Primele magazine de lifestyle MINI & BMW deschise în premieră în România

Autor: Andrei Nan 09 dec. 2011 Știri auto

La început dedicat doar brand-ului MINI, din 15 decembrie, după debutul MI:4, magazinul va acoperi şi gama de produse BMW. Pe parcursul celor 30 de zile sunt pregătite multe alte surprize printre care şi o tombolă cu marele premiu un week-end de test cu un model MINI.

Magazinul este organizat cu un concept modular pe o suprafaţă de 30 mp în zona centrală a Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Shopping City. „Suntem prezenţi în una dintre cele mai mari zone de shopping din Bucureşti şi aşteptăm peste 50 de mii de vizitatori săptămânal. În plus, aceasta este luna cu cele mai bune vânzări din an. Pentru mărcile BMW şi MINI aducem o nouă colecţie de produse de lifestyle şi suntem prezenţi aici cu cele mai interesante dintre acestea”, declară Andra Berindei, After Sales Marketing BMW Group România.
Modelele MINI şi BMW sunt disponibile pentru teste virtuale chiar în magazin, pe noul Forza Motorsport 4 pentru Microsoft Xbox 360, unul dintre cele mai de succes jocuri de gen ale momentului, disponibil în avanpremieră în interiorul magazinului.

Noul magazin marchează şi debutul a două biciclete care poartă sigla MINI şi BMW. MINI Folding Bike este o bicicletă pliabilă, special concepută pentru a putea fi transportată în portbagajul compact al unui MINI. Preţul pentru această bicicletă este 2430 Lei (cu TVA inclus).

La celălalt pol este ultra-sofisticata cursieră BMW M Carbon Racer. Aşa cum îi spune numele, bicicleta a fost realizată pentru performanţă. entru M Carbon Racer folosirea carbonului pentru cadru şi a unui set de viteze Shimano Ultegra a permis reducerea greutăţii la numai 7,4 kg. Preţul pentru această bicicletă este 13082 Lei (cu TVA inclus).
MINI & BMW Life-style Shop va fi, de asemenea, punctul de plecare pentru premiera filmului Mission Imposibile MI:4, o peliculă unde mai multe modele BMW sunt protagonistele unor scene de acţiune. Alături de BMW X3 şi noul Seria 6 Cabriolet, BMW i8 îşi va face debutul pe marele ecran. Modelul, în format 1:64, va fi bineînţeles disponibil în magazin.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide