Primele poze cu Hyundai Genesis Coupe facelift sau doar randări?

Coupe-ul Hyundai Genesis va primi, în curând, un facelift. Pentru moment, se pare că pe internet a ”transpirat” prima poză oficială a acestui update, deşi oficialii Hyundai neagă veridicitatea ei. Voi ce credeţi?

Primele poze cu Hyundai Genesis Coupe facelift sau doar randări? Primele poze cu Hyundai Genesis Coupe facelift sau doar randări?

Este sau nu noul Hyundai Genesis Coupe facelift în această imagine? Cei de la The Car Blogger susţin că imaginea este reală şi provine chiar din broşura oficială a iminentului Hyundai Genesis Coupe facelift, chiar dacă oficialii Hyundai din SUA au negat că imaginea ar fi oficială.

Indiferent dacă vorbim despre un photoshop sau o imaginea reală, este foarte clar că Hyundai Genesis Coupe se va alinia imaginii de marcă cunoscute de la fratele mai mic Hyundai Veloster. Farurile lui Genesis sunt profilate mai agresiv, iar grila fontală este mult mai impunătoare decât la modelul actual.

Capota are câteva profilări mai complexe, iar proiectoarele de ceaţă sunt garnisite şi cu baghete de tip LED, ca lumini de poziţie. Se mai remarcă jantele elegante, în timp ce interiorul este de aşteptat să aducă îmbunătăţiri la nivelul instrumentarului şi a calităţii plasticelor.

Mai multe informaţii despre partea tehnică a acestui coupe cu tracţiune spate vom afla în preajma Salonului Auto Detroit 2011, unde fanii acestui model aşteaptă cu sufletul la gură apariţia unui motor V8 sub capotă, ceea ce ar transforma Hyundai Genesis Coupe într-un rival interesant pentru muscle-car-urile americane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.