Primele poze cu interiorul lui Mercedes-Benz A Class

Fotografiile care dezvăluie consola centrală a noului model de clasă compactă din Stuttgart au ajuns pe internet. Viitorul A Class promite să fie orientat mai mult către clientela tânără.

Primele poze cu interiorul lui Mercedes-Benz A Class Primele poze cu interiorul lui Mercedes-Benz A Class

Mai sunt foarte puţine săptămâni până când Mercedes-Benz A Class nu va mai fi un secret pentru nimeni, odată cu prezentarea de la Salonul Auto Geneva 2012. Cu excepţia teaserului oficial prezentat de germani anul trecut, internetul ne rezervă şi primele fotografii ce surprind interiorul maşinii.

În imaginile scăpate pe internet putem vedea consola centrală a maşinii, ce respectă foarte fidel atâtt linia inaugurată de monovolumul B Class. Diferenţa va fi dată, însă, de orientarea modelului către clientela mai tânără, atât în raport cu B Class, cât şi faţă de vechea generaţie a compactei.

Mercedes-Benz B Class

Bordul va oferi o interfaţă dedicată posesorilor de iPhone, ceea ce, alături de preţul ce se anunţă foarte competitiv în comparaţie cu modelelel care alcătuiesc concureţa, va contribui din plin la atractivitatea modelului pe piaţă. Mai mult, designul exterior, complet revizuit, se anunţă a fi marele câştig al maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.