Primele poze cu noul Volkswagen Polo 2017

Autor: Marius Vișan 20 mart. 2017 Știri auto

Următoarea generaţie Volkswagen Polo – programată să-şi facă debutul mondial în toamnă, la Frankfurt  – a fost fotografiată în Africa de Sud. Construit pe platforma MQB – care stă şi la baza lui Golf, noul Polo este mai lung, mai lat şi mult mai sofisticat decât versiunea actuală. Cel mai probabil, acesta îşi va face debutul pe piaţă la începutul lui 2018. 

Anul trecut, următoarea generaţie Volkswagen Polo a fost zărită la testare în Germania, aşa că ne aşteptam să debuteze luna aceasta la Geneva, însă vedem că Polo este programat defapt pentru Frankfurt. Unele publicaţii spun că fotografiile şi specificaţii oficiale vor fi disponibile cel mai probabil în iunie, luna în care probabil că hatchback-ul va intra şi în producţia pentru piaţa europeană.

Următorul Polo va utiliza platforma MQB, care stă la baza unui număr de produse compacte din familia Volkswagen / Audi. În virtutea dimensiunilor sale mai mari, Polo va fi cu 70 de kg mai uşor decât maşina actuală. 

Având în vedere recentele Ford Fiesta şi Kia Rio, ambele dispunând de finisaje interioare îmbunătăţite şi funcţii de infotainment de ultimă generaţie, Polo va trebui să aibă o cabină de asemenea îmbunătăţită pentru a rămâne în partea superioară a segmentului său în ceea ce priveşte calitatea interiorului.

Motorizările vor cuprinde un nou turbo pe benzină de 1,5 litri şi unul de 1,5 litri, cu injecţie directă şi 150 CP. Gama diesel va include versiuni de 80, 95 şi 100 CP pe motorul TDI de 1,6 litri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide