Primele poze cu versiunea de top Chrysler 300C SRT8

Cea mai puternică versiune a lui Chrysler 300C poartă indicativul SRT8. Deocamdată, însă, noul model a fost surprins de fotografii spion, americanii neanunţând în mod oficial noua versiune.

Primele poze cu versiunea de top Chrysler 300C SRT8 Primele poze cu versiunea de top Chrysler 300C SRT8

Noua generaţie Chrysler 300C nu va renunţa la pretenţiile de supremaţie, o versiune SRT8 fiind în pregătire. Chiar dacă, în mod oficial, nu au fost date informaţii despre acest model, iată că fotografii spion au surprins noul Chrysler 300C SRT8 într-o parcare.

Dacă vă aşteptaţi la un aspect de bad boy sau gangsta, veţi rămâne puţin dezamăgiţi, deoarece aceste atribute i se potrivesc mai mult lui Dodge Charger SRT8, "fratele" de concern al berlinei americane. Chrysler 300C SRT8 se doreşte mai degrabă o berlină puternică şi mai puţin ostentativă, punând accentul pe eleganţă.

Iar imaginile vin să confirme această afirmaţie: grilă neagră împletită (cu cu grilaj cromat, ca la un 300C de serie), spoiler frontal modelat mai sportiv, un mic difuzor în spoilerul spate, precum şi un eleron pe capota portbagajului, cât şi un set de jante sportive, cu un design simplu - cele din imagini finisate într-o nuanţă de gri cromat.

Fotografii au avut ocazia să surprindă şi interiorul, unde se pot observa inserţii cu aspect din fibră de carbon şi volanul sportiv, cu ornamente din aluminiu, precum şi un pedalier perforat din aluminiu. În rest, însă, se păstrează ambianţa mai elegantă a lui Chrysler 300C.

Dacă noua versiune SRT8 va avea premiera mondială la Salonul Auto New York 2011, nu ştim încă. La fel cum nu există nici un fel de informaţie despre o versiune corespondentă pentru Lancia Thema - dar e greu de crezut că italienii vor să devieze de la linia de lux adoptată pentru corespondentul lui 300C.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.