Primele poze oficiale cu Dacia Lodgy

Dacia a dat publicităţii primele poze oficiale cu noul model Dacia Logdy, model care va avea debutul mondial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Primele poze oficiale cu Dacia Lodgy Primele poze oficiale cu Dacia Lodgy

Dacia îşi extinde oferta de modele, în 2012, cu Dacia Lodgy, un vehicul de familie disponibil în varianta cu 5 şi 7 locuri. Dacia Lodgy va oferi clienţilor săi echipamente în premieră pentru marca Dacia, echipamente pe care o să le descoperim cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Până atunci ştim doar că maşina dispune de o lungime de 4,5 metri şi va putea fi echipată şi cu al treilea rând de scaune.

Cei de la Dacia ne asigură că Dacia Lodgy va avea un volum considerabil al portbagajului inclusiv pentru varianta de şapte locuri. Din punct de vedere al securităţii maşina va fi echipată standard cu patru airbag-uri şi ESP (program electronic al stabilităţii). În ceea ce priveşte motorizarea, Dacia Lodgy se pare că va fi echipată fie cu propulsorul diesel de 1,5 litri şi 90 CP, sau cu cel de 105 CP. În ceea ce priveşte motorizarea pe benzină, cu siguranţă Lodgy va avea sub capotă motorul de 1,6 litri şi 107 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.