Hot  Primele poze oficiale cu noua generaţie Porsche 911 (generaţia 991)

Iată şi primele imagini oficiale cu noul Porsche 911, nume de cod 991, o maşină complet nouă, dar care adoptă un design foarte familiar. Mai multe detalii aşteptăm cu ocazia inaugurării de la Salonul Auto Frankfurt 2011.

Primele poze oficiale cu noua generaţie Porsche 911 (generaţia 991) Primele poze oficiale cu noua generaţie Porsche 911 (generaţia 991)

"Noul Porsche 911?" vă veţi întreba, probabil, mulţi. Într-adevăr, diferenţele faţă de actuala generaţie 911 nu sunt aşa de mari cum ne-am aştepta, la prima impresie noua maşină părând cel mult un ale facelift al lui 911.

Însă adevărul este că vorbim de un model total nou, Porsche 911 nume de cod 991 urmând a avea premiera mondială în această toamnă, la Salonul Auto Frankfurt 2011. În preajma căruia vom avea şi mai multe detalii, deocamdată trebuind să ne mulţumim cu aceste imagini oficiale "scăpate" pe internet.

Faţă de actuala generaţie 911 se remarcă o evoluţie subtilă a stilului, farurile ovoidale având o altă amenajare interioară, spoilerul având alte fante, iar luminile de tip LED fiind integrate mai agresiv în ansamblu. În spate, cea mai importantă modificare se referă la forma stopurilor, mai înguste şi cu o formă mai simplistă.

În interior, noul Porsche 911 păstrează un cockpit sportiv pentru şofer, cu multe detalii clasice, dar consola şi tunelul central sunt realizate foarte modern şi high-tech, amintind de complexitatea tehnologică din Panamera.

Maşina este mai lungă cu aproximativ 5 cm faţă de actualul 911, iar cele două motoare boxer în şase cilindri au fost upgradate: Carrera are un 3,4 litri de 350 CP, iar Carrera S un 3,8 litri de 400 CP. Marea noutate o reprezintă noua cutie manuală cu 7 trepte, iar, opţional, este disponibilă transmisia automată PDK, cu dublu ambreiaj, precum şi un sistem launch-control.

Mai multe detalii şi informaţii despre noul Porsche 911 aşteptăm în zilele următoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.