Primele poze oficiale cu noul Renault Clio 4?

Britanicii de la AutoExpress susţin că acestea sunt primele imagini oficiale ale noii generaţii Renault Clio, deşi este foarte posibil să fie vorba doar de una dintre propunerile de design, şi nu de cea finală. Voi ce credeţi?

Primele poze oficiale cu noul Renault Clio 4? Primele poze oficiale cu noul Renault Clio 4?

Aşadar, dacă e să îi credem pe cei de la AutoExpress, iată versiunea finală a lui Renault Clio 4 - VEZI AICI IMAGINILE.

Imaginile par a fi fotografii ale unei maşini reale, deşi nu ar fi exclus să fie vorba, de fapt, de o machetă 1:1. În plus, în lipsa unei confirmări oficiale, s-ar putea ca în faţa ochilor să avem doar una dintre propunerile finale, care urmează să fie aprobată de către conducerea Renault.

Revenind la informaţiile britanicilor, acestea ar fi confirmate de un oficial Renault, care a mai afirmat faptul că noul Clio va aduce îmbunătăţiri nu numai la nivelul spaţiului interior şi al confortului, dar şi al comportamentului dinamic.

Noul Clio 4 urmează să fie prezentat în premieră mondială anul următor, la Salonul Auto Geneva 2012, alături de maşina electrică Renault Zoe, care, însă, va avea un design diferit, deşi gabaritul va fi similar. Interesant faptul că, în ciuda zvonurilor, francezii nu au în plan atribuirea unei imagini premium noului Clio, care va rămâne un combatant serios în clasa mică europeană.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.